pinkers-panorama-bewerkt-1920

Directe Omgeving van Gulpen en Slenaken

Op toeristisch gebied neemt Gulpen  een heel bijzondere plaats in. Het stadje in zuid Limburg biedt een gezellig en uitgebreid winkelcentrum met verwarmde terrasjes, waar het na een drukke winkeldag goed toeven is. Tevens bepaalt de Gulpener Bierbrouwerij de smaak van Limburgs bier. De brouwerij staat bekend om zijn speciaalbieren. U kunt ook gebruik maken van de toeristische attracties die Gulpen rijk is, zoals subtropisch zwemparadijs Mosaqua en ROCCA Klim & Adventure Centrum.

Slenaken, de parel van het Heuvelland, ingebed in een van de mooiste landschappen van Nederland, met België om de hoek en Maastricht, Luik en Aken op steenworp afstand. Dit vriendelijke dorp is voor u een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, cultuur en gastvrijheid. In haar charmante hotels, op de gezellige terrasjes of midden in de natuur kunt u volop genieten. De professionele familiehotels, geleid door enthousiaste ondernemers die u Bourgondisch verwennen.

Slenaken is de ultieme plek waar rust en gezelligheid, avontuur en ontspanning, luxe, wellness en authenticiteit nog samengaan. Slenaken, daar verwen je jezelf mee!