Over ons

Wij Marjan en Cor Pinkers verhuren al 35 jaar vakantiewoningen in het prachtige Zuid Limburgse Heuvelland. En al weer 12 jaar in de geheel verbouwde boerderij van onze ouders. Met heel veel ervaring en liefde hebben wij geprobeerd in deze prachtige omgeving 7 luxe vakantiewoningen te realiseren voor 2 tot 9 personen. Het is voor ons dan ook een genot om U alweer 35 jaar lang met grote gastvrijheid te ontvangen. Na een gastvrije ontvangst in een van onze prachtig gelegen en ruime luxe woningen vernoemd naar de ons omringende eeuwen oude boerenhoeves laten wij U in alle vrijheid en rust genieten van U wel verdiende vakantie.

Laat U verrassen, wat is er nog mooier dan s’ochtens te ontwaken in de luxe boxspringbedden gestreeld door de sprankelende zonnestralen die U bereiken door de weelderige loofbomen uit de ons omringende bossen in het prachtige Gulpdal.
Of te genieten van een heerlijk ontbijt op u eigen terras pal naast de comfortabele woonkamer met een luxe Keuken van alle gemakken voorzien.

Geniet van de rust, de gastvrijheid en luxe in ons park omringd door de weelderige bloemen in de met veel zorg onderhouden tuin rond uw eigen terras of de omringende tuin.